Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Viets & Go Fietsabonnement

4 jaar lang een e-bike voor een vast maandbedrag!

Dankzij het unieke pakket van Viets & Go kan iedereen zorgeloos een (elektrische) fiets van maximaal € 5.000 aanschaffen. Binnen dit fietsservice abonnement heeft u gedurende 4 jaar recht op het gebruik van een gloednieuwe e-bike naar keuze, de beste service van uw vertrouwde Bike Totaal vakman en wereldwijde fietsverzekering en Pech Onderweg Service. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over schade of diefstal. Dit alles voor een vast en laag bedrag per maand!

Het abonnement is inclusief gratis jaarlijks onderhoud en een snelle 48 uurs (reparatie) service; 100% accugarantie en direct een vervangende fiets. Na 3 jaar heeft u de optie om uw fiets in te ruilen voor een nieuw model. Zo rijdt u altijd op de nieuwste fiets. Bevalt de fiets zo goed dat u hem wilt houden? Dat kan ook! Na 4 jaar heeft u de optie om de fiets te kopen.

KORTOM; EEN BETAALBARE E-BIKE VOOR IEDEREEN, GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF EN ALTIJD ONBEZORGD FIETSEN.

Voordelen

100% fietsplezier

  • 100% accugarantie (t.w.v. € 500,-) 
  • Gratis reparatie en onderhoud door Bike Totaal (t.w.v. € 200,-) 
  • Pech Onderweg Service 
  • Fietsverzekering met wereldwijde dekking (t.w.v.  € 300,-) 
  • Geen eigen risico bij diefstal 
  • Bedrag per maand 
  • Altijd de nieuwste fiets 
  • Na 3 jaar mogelijkheid tot inruilen voor een nieuwe e-bike
  • Koopoptie na 4 jaar  

Met het fietsabonnement van Viets&Go kiest u uit de nieuwste fietsen en krijgt u de beste service van uw vertrouwde Bike Totaal vakman. En dit alles voor een bedrag per maand. Ook 100% fietsplezier? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in en maak uw keuze uit de gewenste fiets. Viets&Go neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de aanvraag compleet te maken.

Dit is geen financieel product, er is geen sprake van een lening en er vindt geen BKR toetsing of registratie plaats. Viets & Go toetst wel op betaalgedrag. Meer informatie over Viets&Go op www.vietsengo.nl

Aanvraagformulier Viets & Go

 

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief

Bike Totaal Nieuwenhuizen is beoordeeld met een 8.3 uit 10 op basis van 27 beoordelingen

Close Inloggen